KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST.
Iedere persoon is maatwerk, maar dit zijn de pakketten die ik aanbied.

kickstart push

Duur 12 weken  

1x personal training per week

Techniektraining

Meting

Gratis FitmetSil bidon

Vanaf €185.- per maand
LATEN WE BEGINNEN!
kickstart beuk erin

Duur 12 weken

2x personal training per week

Techniektraining

Meting

Gratis FitmetSil bidon

Vanaf €325.- per maand
NEEM CONTACT OP
kickstart spartacus

Duur 12 weken

3x personal training per week

Techniektraining

Meting

Gratis FitmetSil bidon

Vanaf €395.- per maand
WE GAAN ER VOOR!

VOOR WIE IS

PAKKET PUSH?

Bij dit programma gaat u een traject aan van 8 weken waarvan 2 personal trainingssessies per week. De bedoeling van dit programma is dat er een nieuwe positieve gewoonte wordt gecreëerd in uw levenspatroon. Tijdens dit traject gaat u niet alleen hulp krijgen op trainingsbasis maar ook in uw techniek, zodat u zelf de basis onder de knie krijgt om op eigen kracht daarna verder te gaan.

IK KAN WEL EEN DUWTJE GEBRUIKEN!

VOOR WIE IS

PAKKET BEUK ERIN?

Bij dit programma gaat u een traject aan van 12 weken waarvan 2 personal trainingssessies per week. De bedoeling van dit programma is dat er een nieuwe positieve gewoonte wordt gecreëerd in uw levenspatroon. Tijdens dit traject gaat u niet alleen hulp krijgen op trainingsbasis maar ook in uw techniek en in uw voeding, zodat u zelf de basis onder de knie krijgt om opeigen kracht daarna verder te gaan.

BEKIJK DE PAKKETTEN

VOOR WIE IS

PAKKET SPARTACUS?

Bij dit programma gaat u een traject aan van 16 weken waarvan 2 personal trainingssessies per week. De bedoeling van dit programma is dat er een nieuwe positieve gewoonte wordt gecreëerd in uw levenspatroon. Tijdens dit traject gaat u niet alleen hulp krijgen op trainingsbasis maar ook in uw voeding. Techniek is een belangrijk onderdeel van het sporten zodat u niet geblesseerd raakt tijdens de training. Met het spartacus programma beginnen we eerst samen, met het gewend raken aan de apparaten met de juistehouding en techniek.

IK WIL ER VOOR GAAN!

TWIJFEL JE OF PERSONAL TRAINING IETS VOOR JE IS?

boek een gratis kennismakingssessie

* je zit echt nergens aan vast!