Mijn verhaal

Mijn leven ging niet zoals ik het wilde door allerlei gebeurtenissen, hierdoor ging ik eten en sloot ik mijzelf sociaal af. Gevolg daarvan was een jongen van 20 jaar die in een depressie zat met 200 kilo op de bank.  In 2018 besloot ik mijn leven drastisch te veranderen.

Mijn doel was dat ik 100 kilo ging afvallen in een jaar

Ik was gestopt met mijn studie en besloot aan mijzelf te werken. Mijn doel was dat ik 100 kilo ging afvallen in een jaar. De dagen vlogen voorbij en ik vond mijn passie in de sportschool. Elke dag ging ik sporten minstens 3 uur per dag. Tijdens deze periode had ik een soort studie voor mezelf gecreëerd. Elke dag deed ik onderzoek naar wat werkt voor afvallen en wat niet, met mezelf als proefkonijn was dit een echt een uitdaging!  Tijdens mijn afval traject ben ik een opleiding gaan volgen bij (AALO) voor personal training. Ik merkte dat dit wel nodig was om te zorgen dat ik de juiste technieken uitvoerde in de sportschool. Tijdens deze opleiding vond ik het zo gaaf om te zien hoe mensen groeien als ze hulp krijgen tijdens het trainen met een personal trainer.

Het is niet alleen de hulp qua technieken, maar juist ook het mentale aspect! Toen ik nog zwaar overgewicht had voelde ik mij zeker niet op mijn plek in de sportschool. Ik voelde mij aangekeken, ook omdat ik niet echt wist wat ik moest doen dus deed ik maar wat. Dat hielp er zeker niet bij! Daarom is het zo belangrijk, dat als je gaat trainen, dat je een goede begeleiding hebt, zodat jij goed op weg kan gaan naar jouw doelen!  

Anderen helpen is mijn passie

Toen wist ik dat ik mensen wou helpen met hun trajecten/obstakels in het leven.  Inmiddels ben ik 3 jaar verder en sta supergezond in het leven, binnen 9 maanden tijd was ik maar liefst 100 kilo afgevallen, dat gevoel is echt ongelofelijk toen ik mijn doel had bereikt. Nu wil ik zo veel mogelijk mensen helpen om ook hun doelen te bereiken in het leven! 

Wil jij ook zulke resultaten behalen zoals ik? 

Neem dan contact op via onderstaand formulier en wie weet zie ik jou binnenkort in de Basic Fit! 

ALS JE MIJ ZOEKT, JE KUNT MIJ VINDEN IN mijn gym!

Fit met Sil

Mississippidreef 87

3565 CE Utrecht

Instagram

@fitmetsil

Voor tips & tricks

Facebook

/fitmetsil

Like en blijf op de hoogte

Email

info@fitmetsil.nl

Aarzel niet om vragen te stellen!