Over mij

 

 Mijn leven ging niet zoals ik het wilde door allerlei gebeurtenissen, hierdoor ging ik eten en sloot ik mijzelf sociaal af. Gevolg daarvan was een jongen van 20 jaar die in een depressie zat met 200 kilo op de bank.

 

In 2018 besloot ik mijn leven drastisch te veranderen, ik was gestopt met mijn studie en besloot aan mijzelf te werken. Mijn doel was dat ik 100 kilo ging afvallen in een jaar. De dagen vlogen voorbij en ik vond mijn passie in de sportschool, elke dag ging ik sporten minstens 3 uur per dag. Tijdens deze periode had ik een soort studie voor mezelf gecreëerd, elke dag deed ik onderzoek naar wat werkt voor afvallen en wat niet, met mezelf als proefkonijn was dit een echt een uitdaging!

 

Tijdens mijn afval traject ben ik een opleiding gaan volgen bij (AALO) voor personal training.

Ik merkte dat dit wel nodig was, om te zorgen dat ik de juiste technieken uitvoerde in de sportschool. Tijdens deze opleiding vond ik het zo gaaf om te zien hoe mensen groeien, als ze hulp krijgen tijdens het trainen met een personal trainer. Toen wist ik dat ik mensen wou helpen met hun trajecten/obstakels in het leven.

 

Inmiddels ben ik 3 jaar verder en sta supergezond in het leven, binnen 9 maanden tijd was ik maar liefst 100 kilo afgevallen, dat gevoel is echt ongelofelijk toen ik mijn doel had bereikt.

Nu wil ik zo veel mogelijk mensen helpen om ook hun doelen te bereiken in het leven!